Kartela Kartela Free Get
Kartela

Kartela

Kartela të besnikërisë

3.1 for iPhone
Free
9.3

18 Ratings

Update Date

2020-02-11

Size

59.8 MB

Screenshots for iPhone

Kartela Description
“Kartela” është aplikacioni i cili ofron digjitalizimin e të gjitha kartelave të besnikërisë. Lehtëson procesin e blerjeve, duke mbledhur pikët vetëm përmes skanimit të barkodit nga telefoni, pas cdo blerje. Zbraz kuletën nga kartelat e tepërta, dhe zëvendëso ato duke i ruajtur në një aplikacion të vetëm...

Ky aplikacion ofron gjithashtu zbulimin e origjinës së produkteve nga barkodi dhe ju njoftoheni se prej cilit shtet ka prejardhjen produkti. Tani produktet vendore mund t’i indentifikoni shumë më shpejtë. Së fundmi, aplikacionit i është shtuar edhe kategoria e fletushkave online. Pasi që ligji ndalon shpërndarjen e fletushkave në hyrjeve të banesave dhe tek makinat, tani fletushkat do të mundësohen të shfletohen online nga aplikacioni. Kartela mundëson që në kategorinë e fletushkave online bizneset mund të reklamojnë produktet si dhe të zhvillojnë marketingun në përgjithësi në mënyrë më inovative dhe me kosto shumë më të ulët.

Për ndonjë dyqan i cili ofron kartelë të besnikërisë por nuk është në sistemin tonë, ju lutem na dërgoni informata që ta vendosim edhe atë.

Falemnderit të gjithë përdoruesve. Numri vetëm po rritet dhe funksione po shtohen!

Shumë dashuri,
Ekipi Kartela!
Kartela 3.1 Update
2020-02-11 Version History
- Rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.
- Shtimi i listës së dyqaneve në menu dhe abonimi direkt në dyqane.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hi@tenton.al
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.1
Size:
59.8 MB
Update Date:
2020-02-11
Developer:
Tenton LLC
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps