Keski-Uusimaa Keski-Uusimaa Free Get
Keski-Uusimaa

Keski-Uusimaa

ePaper Finland Oy

2.0.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-03-23

Size

3.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Keski-Uusimaa Description
Keski-Uusimaa on seitsenpäiväinen paikallislehti lähellä lukijaansa. Lehti kertoo alueen uutiset kattavasti ja tuoreeltaan. Keski-Uusimaata seuraamalla lukija tietää mistä nyt puhutaan. Uutisten lisäksi virkeä yleisönosasto, useat erikoissivut ja kattava tapahtumakalenteri pitävät paikkakuntalaisen - myös hiljattain muuttaneen - tiukasti kiinni keskiuusmaalaisessa elämänmenossa. - Keski-Uusimaa on Etelä-Suomen Media Oy:n kustantama lehti.

Lataa Keski-Uusimaa-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Keski-Uusimaasta.

Keski-Uusimaan iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Keski-Uusimaa-sovellus on sinulle ilmainen.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.keski-uusimaa.fi

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,99 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 15,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.
Keski-Uusimaa 2.0.3 Update
2017-03-23 Version History
* Pieniä parannuksia ja korjauksia
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.3
Size:
3.0 MB
Release Date:
2017-03-23
Developer:
ePaper Finland Oy
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps