Kiropraktorerna i V Frölunda Kiropraktorerna i V Frölunda Free Get
Kiropraktorerna i V Frölunda

Kiropraktorerna i V Frölunda

Returntool

1.2.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-05-22

Size

28.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Kiropraktorerna i V Frölunda Description
Våra kiropraktorer är legitimerade av socialstyrelsen och medlemmar av Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR). Som kiropraktor vänder vi oss till gammal som ung med fokus på hälsa och livskvalitet. Vi värnar om att engagera dig i ditt akuta eller kroniska besvär, klargöra din prognos samt de terapier som finns och vad du kan göra själv.

De vanligaste problemen en kiropraktor behandlar är ryggsmärtor, ischias, nack- och axelsmärtor, frusen axel, huvudvärk, migrän, yrsel, idrottsskador samt arm-, ben- och bäckensmärtor.

Många går bara till en kiropraktor när det gör ont i ryggen eller nacken, men det är även fördelaktigt att få kiropraktisk behandling i förebyggande syfte. Om en dåligt fungerande led behandlas i ett tidigt skede så kan man klara sig bättre från möjliga framtida problem.

MASSAGE
Massage kan vara ren friskvård för att öka välbefinnandet, det kan också vara en riktad behandling för ett befintligt besvär, eller ett komplement i samband med till exempel träning. Mot skador, muskelproblem, smärta och vid rehabilitering är massage även en effektiv behandlingsform. Vår massör är certifierad av Branschrådet Svensk Massage och medlem av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Ibland kan kiropraktisk terapi och massage behöva kombineras för att uppnå önskvärt resultat. Du som har tillgång till friskvårdschecken har möjlighet att använda den till massagebehandling hos oss.
Kiropraktorerna i V Frölunda 1.2.1 Update
2018-05-22 Version History
- Updated translations
- Better support for iPhoneX
- Better cross device laumch image support
- Minor updates to apps with venues in a chain
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2.1
Size:
28.6 MB
Release Date:
2018-05-22
Developer:
Returntool
Language:
Danish English Norwegian Bokmål Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps