Koronavirus MK Koronavirus MK Free Get
Koronavirus MK

Koronavirus MK

1.0.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-04-02

Size

40.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Koronavirus MK Description
Апликацијата „Коронавирус МК“ е наменета за сите граѓани на Република Северна Македонија со цел да се информираат целосно и навремено за мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија и министерствата.

Преку апликацијата ќе добивате редовни известувања со најновите информации, како и информации за прес-конференции или воведувања на нови мерки и рестрикции од страна на Владата.

Останете дома и бидете навремено информирани. Јавното здравје е заедничка одговорност. Од сите нас зависи!

Апликацијата е изработена за потребите на Секторот за односи со јавноста на Владата на Република Северна Македонија и е официјална апликација на Владата.
Koronavirus MK 1.0.5 Update
2020-04-02 Version History
Подобрени линкови во апликацијата
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.5
Size:
40.6 MB
Genre:
News Utilities
Update Date:
2020-04-02
Language:
English
More
You May Also Like