Kurani - Shqip & Arabisht Kurani - Shqip & Arabisht Free Get
Kurani - Shqip & Arabisht

Kurani - Shqip & Arabisht

1.4.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-12-08

Size

30.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Kurani - Shqip & Arabisht Description
Kurani - Shqip & Arabisht - aplikacion për lexim të Kuranit dhe përkthimit të tij në gjuhën Shqipe.

Disa përpars të përdoritimit të aplikacionit:
- 3 përkthime në gjuhën shqipe (Sherif Ahmeti, Hasan Nahi dhe Feti Mehdiu).
- Opcione flexible për lexim: zvoglim/zmadhim të shkronjave (Arabe / Shqipe) ose largimin e tërësishem të njërës prej gjuhve.
- Kerkues(search) i avansuar i cili me fjalë/fjali të njejta ose të përafërta, dhe me numrin e ajetit ose sures mund te gjeni ajetin ose suren e këkuar.
- Ads free(Pa reklama) dhe gjithemon do mbetet i till
- Ruajta e ajeteve të preferuara dhe gjetja se ku ke mbetur heren e fundit gjat leximit.
- Informimi rreth ajetit dhe shpërndarja e tyre (duke mbajtur shtypur ajetin per 0.5 sec )
- Suporton Dark Mode!

Allahu na bëft pjesë e çdo vepre të dobishme!
Kurani - Shqip & Arabisht 1.4.3 Update
2020-12-08 Version History
- Permisimi i problemit me mos shfaqjen e gjith ajeteve ne disa raste
- Permisime tjera
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.4.3
Size:
30.9 MB
Genre:
Education Books
Update Date:
2020-12-08
Developer:
Sabri Aziri
Language:
English
More
You May Also Like