KystVær - Kystverket KystVær - Kystverket Free Get
KystVær - Kystverket

KystVær - Kystverket

2.4 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-01-10

Size

9.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
KystVær - Kystverket Description
Denne applikasjonen viser oppdaterte målinger fra værstasjoner langs kysten av Norge. Applikasjonen brukes som beslutningsverktøy for Kystverkets operative enheter (sjøtrafikksentraler og lostjenesten), men er også gratis og åpen for publikum. Informasjonen kan være til god nytte for å sikre trygg ferdsel i kystnære strøk.

Dataene er tilgjengeliggjort av Kystverket og Meteorologisk institutt. Kystverkets stasjoner sender inn data hvert 5. minutt, mens stasjonene fra Meteorologisk institutt oppdateres hver hele time.

Vi gjør oppmerksom på at det ved denne tjenesten kan oppstå feil og ufullstendigheter, teknisk eller på annen måte. Kystverket påtar seg intet ansvar for feil eller ufullstendigheter i forbindelse med andres tilgang til, og bruk av disse opplysningene.

Historiske data:
Ved å trykke på et element i listen av måleverdier på siden for detaljert stasjonsinformasjon vises en grafisk presentasjon av innsamlede data. Tidsintervallet er som standard satt til å vise de siste 6 timene, men kan endres i appens innstillinger ved å gå inn i telefonens "Innstillinger"-app og scrolle ned til App-ikonet. 3, 6 og 12 timer er alternativene.

Automatisk oppdatering:
Som standard vil applikasjonen automatisk laste ned de siste måleverdier hvert femte minutt. Dersom appen er i bakgrunnen er denne timeren stoppet. Dersom appen har vært i bakgrunnen mer enn fem minutter når brukeren returnerer til appen, vil den automatisk laste ned oppdaterte målinger. Automatisk oppdatering kan skrus av og på i appens innstillinger. Historikkgrafene oppdateres ikke automatisk.

Stedstjenester:
Applikasjonen benytter stedstjenester til å presentere hvor stasjonene er i forhold til egen posisjon. Dersom man ikke tillot stedstjenester ved første installasjon av appen kan dette aktiveres ved å gå ved å gå inn i telefonens "Innstillinger"-app, velge "Personvern" og "Stedstjenester".

Applikasjonen er utviklet av Scanmatic AS på oppdrag for Kystverket.
KystVær - Kystverket 2.4 Update
2020-01-10 Version History
Feilretting for mørkt tema/utseende
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.4
Size:
9.3 MB
Genre:
Travel Weather
Update Date:
2020-01-10
Developer:
Scanmatic AS
Language:
Danish English Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps