Le Grill Spyddet, Esbjerg Le Grill Spyddet, Esbjerg Not Available
Removed from the App Store
Le Grill Spyddet, Esbjerg

Le Grill Spyddet, Esbjerg

EatMore.dk I/S

4.0.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-04-11

Size

19.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Le Grill Spyddet, Esbjerg Description
Bestil din mad direkte hos Le Grill Spyddet, Esbjerg.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid.

Du kan betale kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, delbetaling (Viabill) eller med MobilePay. Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://le-grill-spyddet.dk

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Er du sulten og befinder dig i Esbjerg, så kom endelig forbi os i Le Grill Spyddet. Vi har et bredt menukort alt fra grillmad til shawarma retter. Du kan vælge, at starte med at smage en af vores lækre starters & snacks såsom hummus, tabouleh og flere forskellige retter. Spyddets kulgrill har du også mulighed for at nyde ved os i Le Grill Spyddet, som består af enten mixspyd, lammekoteletter, kaftaspyd og flere forskellige retter. Er du glad for shawarma kan du vælge imellem vores shawarma tallerken eller vores shawarma tallerken deluxe. At nyde en falafel ret er også en mulighed hos Le Grill Spyddet. Er du ude at spise med familien, er Le Grill Spyddet lige noget for dig, da vi kan tilbyde dig vores 2 forskellige familiemix. Du kan vælge mellem spydets familiemix og spydets familiemix deluxe. Vi kan hermed også tilbyde dig børneretter. Hvis burger lige er noget for dig, kan vi i Le Grill Spyddet tilbyde dig 4 forskellige burgere, som du kan vælge imellem. Hermed har vi spyddets brød såsom falafel i rulle, shawarma i rulle og flere andre ruller.

Vi i Le Grill Spyddet fokusér meget på, at tilfredsstille vores kunder fuldt ud. Vi fokusér meget på vores madkvalitet og på vores service. Vi er rigtig glade for vores arbejde og forsøge hele tiden, at tilføje flere retter til vores menukort. Med vores brede menukort, er vi sikre på, at du som kunde lige præcis, kan finde det du har lyst til at spise.

Har du været forbi os i Le Grill Spyddet i Esbjerg, så kom endelig med din mening. Du kan vælge, at skrive til os enten her på siden eller kom endelig forbi os i Le Grill Spyddet. Vi vil anvende din feedback, for at rette op på vores ting og fastholde det som du som kunde er glad for, da vores mål er, at tilfredsstille dig.

Er du sulten og har lyst til at nyde en af vores lækre retter, så kom endelig forbi os i Le Grill Spyddet på adressen Strandbygade 29 i Esbjerg 6700. Du kan enten vælge, at hente din mad selv ellers kan du få maden leveret ud lige til din dør og vi kan garanterer dig, at du får din mad lækker varm og til tiden, så bestil endelig.
Le Grill Spyddet, Esbjerg 4.0.4 Update
2018-04-11 Version History
Vi har rettet fejl og forbedret ydeevnen, så vi kan gøre den bedre for dig. Vi opdaterer regelmæssigt vores app med forbedringer.
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.0.4
Size:
19.8 MB
Genre:
Food & Drink
Update Date:
2018-04-11
Developer:
EatMore.dk I/S
Language:
Danish English
More
You May Also Like
Developer Apps