Leren Lezen met de BOE!kids Leren Lezen met de BOE!kids Free Get
Leren Lezen met de BOE!kids

Leren Lezen met de BOE!kids

Uitgeverij Pelckmans

1.0 for iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2014-06-12

Size

59.8 MB

Screenshots for iPad

Leren Lezen met de BOE!kids Description
Leer lezen met de BOE!kids

Lees en speel mee in de magische wereld van de BOE!kids. Zo wordt lezen echt leuk!
Laat je verrassen door de grappige, spannende en toverachtige verhalen en lees ze op jouw AVI-niveau.
Speel je daarna mee met de leuke spelletjes? Je kunt puzzelen, memory spelen, woordjes op de juiste plaats slepen, plaatjes aanklikken,… Een unieke app voor beginnende lezers, boordevol variatie en verrassingen.

Deze app bevat drie onderdelen.

1. Boekjes lezen
Je kind kiest of het dit boekje zelf wilt lezen, of wilt luisteren naar het voorgelezen verhaal. Hiervoor zijn er drie opties.

- Voorlezen: Het verhaal wordt voorgelezen, en ondertussen licht de tekst woord voor woord op. Tijdens het voorlezen kan je kind dus gemakkelijk mee volgen.
De pagina’s draaien automatisch, maar je kind kan ook zelf door het boekje bladeren. Er zijn twee voorleestempo’s: een normaal tempo en een traag tempo.

- Samen lezen: Je kind kan zelf het verhaal lezen, en klikken op een tekening om kleine animaties te zien. De moeilijke woorden in dit boekje zijn met een kleur aangeduid. Als je kind erop klikt, wordt het woord voorgelezen. Dat helpt je kind bij woorden die (te) moeilijk zijn.

- Zelf lezen: Je kind leest zelfstandig en op eigen tempo. Er is geen voorleesstem.

2. Spelletjes begrijpend lezen
Deze spelletjes zijn niet alleen leuk, maar kijken ook of je kind goed begrijpt wat het net gelezen heeft. Je kind sleept bijvoorbeeld tekeningen in de juiste volgorde, duidt aan wie wat zegt, kiest een zinnetje dat bij een prent hoort,…

Er zijn in totaal 9 verschillende soorten spelletjes, en elk boekje bevat er daarvan 3. Je kind kan elk spelletje vaak spelen, want het zal telkens andere opdrachten krijgen.

3. Spelletjes technisch lezen (AVI-lezen)
Deze spelletjes trainen kinderen in het technisch lezen (AVI-lezen). Technisch lezen wilt zeggen dat kinderen letters leren herkennen, en daar klanken aan koppelen.
Je kind hoort bijvoorbeeld een woord en duidt het aan, verbindt tekeningen met woorden, klikt letters uit een woord aan, maakt zelf woordjes,… Er zijn zelfs puzzels en een memory!

Er zijn in totaal 15 verschillende soorten spelletjes, en elk boekje bevat er daarvan 3. Je kind kan elk spelletje vaak spelen, want het zal telkens andere opdrachten krijgen.
Leren Lezen met de BOE!kids 1.0 Update
2014-06-12 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
59.8 MB
Release Date:
2014-06-12
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps