Libra me Zë Libra me Zë Free Get
Libra me Zë

Libra me Zë

1.0.2 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-12-29

Size

46.8 MB

Screenshots for iPhone

Libra me Zë Description
Aplikacioni Libra me zë u’a mundëson të gjithëve të dëgjojnë libra të cilat janë lexuar me zë nga vullnetarët e platformës.

Audio Librat janë të ndara në kapituj për përdorim më të lehtë duke mundësuar të vazhdohet libri në kapitullin ku ka mbetur.

Platforma digitale “Libra me zë”, rëndësi të veçantë iu ka dhënë personave me shikim të dobësuar dhe personave të verbër që aplikacioni të jetë sa më i çasshëm.

Të gjithë komunitetit shqipfolës që nuk mund të lexojnë, ky aplikacion do të iu mundësojë të dëgjojnë librat me zë.
Libra me Zë 1.0.2 Update
2020-12-29 Version History
- Multiple audio issue is fixed
- Issue that happened while playing/pausing audio is fixed
- Minor UI bug fixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.2
Size:
46.8 MB
Genre:
Education Books
Update Date:
2020-12-29
Developer:
frakton
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps