24syv: Dine nyheder & podcast 24syv: Dine nyheder & podcast Free Get
24syv: Dine nyheder & podcast

24syv: Dine nyheder & podcast

4.6.56 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-10-25

Size

75.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
24syv: Dine nyheder & podcast Description
Velkommen til 24syv - Danmarks modigste taleradio. Vi glæder os til at præsentere dig for nysgerrig, modig og magtkritisk journalistik i dit helt eget lydunivers her på appen.

Her finder du de vigtigste nyheder og det bedste programindhold fra 24syv. Du kan lytte med live, når radioværterne står i studiet, eller on-demand, når det passer dig.

Prøv også vores nye chat-system, der giver dig direkte adgang til vores værter. Gennem chatten kan du sende input, spørgsmål og kommentarer både før, under og efter udsendelserne. Du finder chatten ved at trykke på programsiderne, der ligger som karruseller på appens forside.

Udover vores eget indhold finder du også podcast fra en række andre medier og podcastere, som vores redaktører finder anbefalelsesværdige.

Vi glæder os til at høre, hvad du synes om appen. Skriv til os på support@24syv.dk, hvis du har input eller kommentarer.

Rigtig god fornøjelse!

Vh. 24syv
24syv: Dine nyheder & podcast 4.6.56 Update
2022-10-25 Version History
Vi laver hele tiden nye forbedringer af appen. Lad Appopdateringer være slået til, så du altid har den nyeste og bedste version af appen. Det gør du under din telefons Indstillinger -> App Store -> Appopdateringer.

I den seneste version har vi givet de populære 24syv-nyheder et makeover i håbet om, at flere podcastlyttere vil give dem lyt.

Har du ønsker, kommentarer eller spørgsmål til appen? Så skriv til os på support@24syv.dk.

God fornøjelse!
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.6.56
Size:
75.6 MB
Update Date:
2022-10-25
Developer:
Listen to News
Language:
Danish English
More
You May Also Like