Lojëra për Fëmijë Lojëra për Fëmijë $0.99
Lojëra për Fëmijë

Lojëra për Fëmijë

Trigonom

1.0.1 for iPhone
$0.99
0

0 Ratings

Release Date

2017-03-13

Size

23.4 MB

Screenshots for iPhone

Lojëra për Fëmijë Description
Përmes këtij aplikacioni, fëmijët mund të argëtohen duke luajtur dhe në të njejtën kohë duke mësuar për shkronjat e alfabetit të gjuhës shqipe.

Mundësitë për argëtim përfshijnë 4 lojëra me 6 nivele:
- Madhështori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.
- Sfiduesi - Zbulo shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.
- Memoruesi - Mbaje në medn shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë.
- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e sakt në bazë të ilustrimit në tren.
Lojëra për Fëmijë 1.0.1 Update
2017-03-13 Version History
Bug fixes!
More
More Information
Price:
$0.99
Version:
1.0.1
Size:
23.4 MB
Release Date:
2017-03-13
Developer:
Trigonom
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps