Lutja Ime Lutja Ime Free Get
Lutja Ime

Lutja Ime

1.0.7 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-04-04

Size

4.2 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Lutja Ime Description
Lutja Ime is a program that enables its users to read the prayers of the Christian faith published by devoted people who are always at the disposal of the program.
The special feature of this program is the division into categories and the preservation of the prayers. Also, the program allows the retention of up to 1 week's prayer in the absence of the Internet.

Shqip
Lutja Ime është një program që ju mundëson përdoruesve të saj të lexojnë lutjet e fesë së Krishterë të publikuara nga njerëz të devotshëm që janë gjithnjë në dispozicion të programit.
E vecanta e këtij programi është ndarja në kategori dhe ruajtja e lutjve. Gjithashtu programi mundëson ruajtjen e lutjeve deri në 1 javë në mungesë të internetit.
Lutja Ime 1.0.7 Update
2019-04-04 Version History
-Small spelling fixes.
-Small Bug fixes.
-Splash Screen Bug Fix
-Loading Bar Fix
-Security Fixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.7
Size:
4.2 MB
Genre:
Reference Books
Release Date:
2019-04-04
Developer:
Dorjan Vulaj
Language:
English
More
You May Also Like