Machina Machina Free Get
Machina

Machina

Void Media

2.1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-03-14

Size

23.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Machina Description
Machina magazine is hét magazine over leven in een digitale wereld.

Ons leven versmelt met technologie. We gebruiken apps bij het koken, we hebben een rookmelder die tegen ons praat en sensoren die ons slaapritme meten. En dat is allemaal nog maar het begin. Robots komen, nu echt. Augmented reality gaat de wereld veranderen. Machine learning maakt apparaten zó slim dat ze zelf beslissingen nemen. Over al die onderwerpen gaat Machina. Over de toekomst die nu al begonnen is.

In deze app vind je elke twee maanden een nieuw nummer van Machina met interviews, recensies en achtergronden. De app bevat, naast alle edities van Machina, ook de nummer 114 t/m 133 van Machina’s voorganger MacFan. Ook is er een gratis proefnummer, zodat je een indruk van het tijdschrift krijgt. Voor abonnees van de papieren editie van Machina zijn alle nummers in de app gratis te lezen.

Abonnement-informatie:
- Jaarabonnement € 39,99
- Losse nummers € 8,99

Betalingen worden voldaan na de aankoopbevestiging in het iTunes account. Een jaarabonnement wordt automatisch verlengd, tenzij dit ten minste 24 uur voor het verstrijken ervan is opgezegd. De betaling van de verlenging wordt indicatief binnen deze 24 uur voldaan. De automatische verlenging kan worden uitgeschakeld in de account-instellingen van iTunes na de abonnementsbevestiging. Een lopend jaarabonnement kan niet worden stopgezet.

Privacybeleid: https://www.machinamagazine.nl/privacy-statement/

Gebruiksvoorwaarden: https://www.machinamagazine.nl/gebruiksvoorwaarden/
Machina 2.1.0 Update
2019-03-14 Version History
- Geoptimaliseerd voor iOS 12.1.4
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.0
Size:
23.8 MB
Genre:
News Lifestyle
Update Date:
2019-03-14
Developer:
Void Media
Language:
Dutch English
More
You May Also Like