Malthus HSEQ Malthus HSEQ Free Get
Malthus HSEQ

Malthus HSEQ

Trond Hansen

2.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-04-17

Size

13.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Malthus HSEQ Description
Dette er Malthus AS' app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk for å sende melding om avvik, observasjoner, nestenulykker, ulykker og forbedringsforslag, samt en egen modul for dokumentasjon av gjennomførte sikker-jobb analyser / risikoanalyser og en annen for inspeksjoner og revisjoner. I tillegg er det systematikk for timeregistrering.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

Vi i Malthus tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ Free» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme!

Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.
Malthus HSEQ 2.0.1 Update
2018-04-17 Version History
New UI.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.1
Size:
13.2 MB
Genre:
Business
Update Date:
2018-04-17
Developer:
Trond Hansen
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps