Marine Harvest HSEQ Marine Harvest HSEQ Free Get
Marine Harvest HSEQ

Marine Harvest HSEQ

Trond Hansen

2.2.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-01-10

Size

14.4 MB

Screenshots for iPhone

Marine Harvest HSEQ Description
Dette er Marine Harvest sin app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk for å sende melding om Avvik, Observasjoner, Forbedringsforslag, Uønskede Hendelser, Uønskede Tilstander, Fraværsskader (LTI) og Medisinske behandlingsskader (MTI). Meldinger må sendes på mail til den/de ansvarlig for innleggelse i TQM i din region.

Denne nye versjonen inneholder i tillegg en egen modul for dokumentasjon av Sikker Jobb Analyse (SJA) – SJA skal sendes på mail til din driftsleder som oppbevarer denne.

Som bruker av denne nye versjonen vil du i tillegg nå kunne motta viktig info fra din region direkte i appen.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den brukervennlig. Appen er en skreddersøm av den originale “HSEQ Free” fra Mellora AS (www.mellora.no) og hensikten er at det skal være enkelt å melde fra om hendelser ute på lokalitetene våre, og å skape entusiasme for HMS- og kvalitetsarbeidet vårt.

Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.

Dersom du har forbedringsforslag til innhold i appen, eller andre ting vedrørende verktøyet, må du gjerne ta kontakt med HMS-koordinator albert.ove.nybakk@marineharvest.com
Marine Harvest HSEQ 2.2.4 Update
2018-01-10 Version History
Renamed a region.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.2.4
Size:
14.4 MB
Update Date:
2018-01-10
Developer:
Trond Hansen
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps