Marketi Marketi Free Get
Marketi

Marketi

Tenton LLC

1.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-05-31

Size

50.5 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Marketi Description
Aplikacioni Marketi është vendi i duhur për të gjetur atë që ju duhet. Kërko online ndër mijëra produkte dhe gjej atë që po kërkon pikërisht në çmimin më të ulët.

Me aplikacionin e Marketit ju mund të kërkoni dhe të shpallni produktet tuaja për shitje. Veçori e aplikacionit është platforma e komunikimit mes blerësit dhe shitësit, ata mund të shkëmbejnë mesazhe mes tyre dhe të bëjnë bashkëpunime për shit-blerje. Shpejtë, lehtë, blerësit gjejnë produktet që i duhen ndërsa shitësit kanë mundësi të zhvillojnë bizneset e tyre online brenda aplikacionit.

Marketi permbanë 12 kategori: Makina, Elektronikë, Shtëpi & Kopsht, Patundshmëri, Veshëmbathje, Aksesorë, Shërbime, Sport, Zyre & Punë, Kuzhinë, Bukuri, Tjera si dhe 136 nënkategori të shpërndara në kategori.

Shkarko Marketin dhe kërko produkte tani!

NA KONTAKTO
Faleminderit për përkrahje dhe sygjerime! Mendimi i juaj është shumë i rëndësishëm për ne. Për cdo pyetje që keni, na kontaktoni në emailin tonë hi@tenton.al
Marketi 1.6 Update
2018-05-31 Version History
LEVEL UP 1.6
Faleminderit për përdorimin e Marketi! Për ta bërë aplikacionin tonë më të mirë për ju, ne rregullisht sjellim përditësime në App Store.

Çdo përditësim i aplikacionit tonë në Marketi përfshin përmirësime në shpejtësi, ndërfaqe dhe besueshmëri. Teksa veçoritë e reja bëhen të disponueshme, ne do t'i nxjerrim në pah ato për ju në aplikacion.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.6
Size:
50.5 MB
Genre:
Shopping
Update Date:
2018-05-31
Developer:
Tenton LLC
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps