Mate 10 Liceu - formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare Mate 10 Liceu - formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare Free Get
Mate 10 Liceu - formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare

Mate 10 Liceu - formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare

StartQ Software SRL

3.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-03-31

Size

6.5 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Mate 10 Liceu - formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare Description
Formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare - toate într-o singură aplicație la purtător!

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea examenului de bac sau a tezelor și lucrărilor la Mate."

Aplicația Mate10 Liceu este realizată de un grup de profesori și programatori și acoperă domeniile: Algebră, Analiză, Geometrie și Trigonometrie. Una dintre caracteristicile specifice acestei aplicații este "Memoratorul", un instrument prin care se pot testa cunoștințele, rezultatul formulelor matematice fiind afișate la acțiunea utilizatorului. Acesta are posibilitatea activării sau dezactivării Memoratorului pe pagina de Setări, sau pe fiecare lecție în parte.

Pe scurt, aplicația Mate10 Liceu cuprinde în cele 122 lecții / categorii:
- 384 Formule matematice de Memorat și multe altele afișate complet,
- 243 Teoreme,
- 329 Definiții,
- 161 Secțiuni cu Proprietăți,
- 70 Grafice și desene,
- 54 Algoritmi de rezolvare.

Aplicația se adresează în mod deosebit elevilor și studenților din România, dar și profesorilor acestora, care sunt interesați în cunoașterea, exersarea sau rememorarea informației specifice disciplinei Matematică, predată și învățată în învățământul liceal din România.

Aplicația nu este numai un instrument în care se pot găsi cu ușurință orice informație legată de programa de Matematică, dar oferă și posibilitatea testării cunoștințelor și vizualizarea progresului realizat.

Succes la Mate10!
Mate 10 Liceu - formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice, exemple și algoritmi de rezolvare 3.2 Update
2016-03-31 Version History
Ajustări interfață.
Conținut îmbunătățit.
Fixare bug-uri minore.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.2
Size:
6.5 MB
Release Date:
2016-03-31
Developer:
StartQ Software SRL
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps