MDTerm Mobile MDTerm Mobile Free Get
MDTerm Mobile

MDTerm Mobile

1.0.20171010 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-10-12

Size

12.8 MB

Screenshots for iPhone

MDTerm Mobile Description
MDTerm Mobile verandert uw iPhone in een tijdregistratieterminal. U hoeft niet langer een computer / laptop in de buurt te hebben om uw uren te registreren voor WatchIT. Waar u zich ook bevindt, u kunt uw uren registreren met behulp van uw iPhone.

Automatische synchronisatie
Wanneer u MDTerm Mobile opstart maakt deze automatisch verbinding met de WatchIT webservice waardoor u op elk moment voorzien bent van de meest actuele data.
Voor deze optie is een werkende internetverbinding een vereiste.

Overal uw uren registreren
Wanneer er geen actieve internet verbinding aanwezig is kunt u gewoon uw uren registreren. Wanneer u weer online bent worden deze door de MDTerm Mobile naar uw WatchIT omgeving gestuurd.

Multi-user
Naast uw eigen registraties kunt u ook uw collega's uren registreren door de deze aan te vinken voor dezelfde registratie.

Gebruiksvriendelijke interface
Door de overzichtelijke en frisse interface van MDTerm Mobile is een registratie een fluitje van een cent. Binnen een minuut kunt u aan de slag op de order waar u zojuist op heeft geboekt.

WatchIT software is een vereiste
MDTerm Mobile is een terminal applicatie die de registraties doorstuurt naar ons softwarepakket WatchIT. Zonder deze software kan MDTerm Mobile niet gebruikt worden.
MDTerm Mobile 1.0.20171010 Update
2017-10-12 Version History
Geüpdatet voor iOS 11
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.20171010
Size:
12.8 MB
Update Date:
2017-10-12
Language:
English Japanese
More
You May Also Like