Mia.mk Mia.mk Free Get
Mia.mk

Mia.mk

ClickAttack AG

2.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-01-24

Size

15.3 MB

Screenshots for iPhone

Mia.mk Description
Македонската Информативна Агенција (МИА) е јавен информативен сервис, од редот на новинските агенции што настојуваат да ги задоволат професионалните стандарди во сферата на нејзината функција – секојдневно континуирано регистрирање настани и појави и продукција и емитување вести и други прес- информации и материјали.

МИА 24 часа емитува вести на македонски, на албански и на англиски јазик. Го сервисира целиот информативен простор - печатените и електронските медиуми во земјата и медиумите на македонски јазик во странство, државните органи и институции, македонските амбасади, и други странски организации, институции, мисии...
Mia.mk 2.1 Update
2018-01-24 Version History
we changed application icon
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1
Size:
15.3 MB
Genre:
News
Update Date:
2018-01-24
Developer:
ClickAttack AG
Language:
Croatian English Macedonian
More
You May Also Like
Developer Apps