Mijn Rooster! Mijn Rooster! Free Get
Mijn Rooster!

Mijn Rooster!

Bravobit

2.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-10-05

Size

28.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Mijn Rooster! Description
Met de Mijn Rooster App kan je gemakkelijk en snel alle informatie bekijken die je als Avans student of docent nodig hebt.

Je hebt de volgende mogelijkheden met de app:
- Je rooster bekijken
- Blackboard mededelingen bekijken
- Je tentamenrooster bekijken
- Je Osiris resultaten bekijken
- Snel kijken of een lokaal vrij of bezet is
- Je docent opzoeken om snel een mailtje te verzenden
- De schoolkrant Punt lezen
- Je statistieken bekijken
- Zelf bepalen waarvoor je notificaties krijgt

Je hebt de mogelijkheid om meerdere groepen toe te voegen aan je rooster, dit kan een groepscode, docentcode of een lokaal zijn.

Blackboard mededelingen en Osiris resultaten worden automatisch opgehaald. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je wilt checken op updates. Verder bepaal je zelf of je een notificatie wil ontvangen zodra er nieuwe content item is opgehaald. Ook kan je elk resultaat, Blackboard mededeling en artikel delen op WhatsApp, Twitter, Facebook of andere apps.

Een e-mailadres/telefoonnummer van een docent of medewerker kan je gemakkelijk opzoeken met de medewerkergids. Zodra je de docent of medewerker hebt gevonden kan je snel een mail opstellen of de persoon in kwestie opbellen.

Ben je benieuwd naar je aantal EC of je gemiddelde cijfer? Dan kan je gebruik maken van de statistieken tab. Je ziet daar alle informatie die voor jou van belang kan zijn.
Zo kan je daar o.a. je studentnummer, gemiddelde cijfer en je aantal EC inzien.

Zoek je een leeg lokaal om met je projectgroep in te vergaderen? Dan kan de 'Lokaalvrij' tab handig voor jou zijn. Je typt het begin van een lokaalcode in en je ziet precies welke lokalen er vrij zijn.

De Mijn Rooster App is zowel geschikt voor studenten als docenten. Heb je bugs gevonden dan kan je deze achterlaten in de comments. Ook suggesties kun je daar achterlaten. Je kunt ook mailen met je vragen, suggesties of klachten.

Disclaimer
De app maakt gebruik van de Avans API, er dient eenmalig ingelogd te worden voordat je de app kunt gebruiken. Deze app is geen product van of door Avans Hogeschool. Avans kan dus geen ondersteuning bieden aan gebruikers van deze app. Voor ondersteuning en vragen neem contact op met de ontwikkelaar (info@bravobit.nl).
Mijn Rooster! 2.0.1 Update
2018-10-05 Version History
Advertisements
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.1
Size:
28.1 MB
Genre:
Education
Update Date:
2018-10-05
Developer:
Bravobit
Language:
Dutch English Portuguese
More
You May Also Like