Mindsum Mindsum Free Get
Mindsum

Mindsum

Learning 2 Sleep

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-11-13

Size

73.6 MB

Screenshots for iPhone

Mindsum Description
Mindsum är skapat för din vardag. Med hjälp av svenska experter guidar vi dig till att lära hantera dina stress och sömnproblem på ett lättillgängligt sätt.

MINDSUM VILL FÖRBÄTTRA DITT VÄLMÅENDE
Är stress i vardagen något du försöker hantera så gott det går? Eller har du en känsla av att du inte kan somna i tid eller inte får tillräckligt med sömn om nätterna? Du har kanske hört talas om KBT och trott att det inte är något för dig. Det är vad vi på Mindsum vill förändra! Mindsum är skapat för att passa in i vardagen - med bland annat effektiva ljudövningar och korta populära* forskningsbaserade utbildningsfilmer om stress & sömnproblem.

INNEHÅLLET I MINDSUM
Mindsum innehåller en stor bredd av olika verktyg som ger dig möjligheten att förbättra dina stress och sömnproblem. Nedan kan du läsa den fullständiga listan med innehåll:

Stress & sömntest
Vi erbjuder ett test som bedömer vilken situation du befinner dig i gällande stress och sömn. Det är bara tio stycken ja/nej-frågor. Vid testets slut får du en rekommendation utifrån dina svar på vad vi rekommenderar dig bör bli ditt nästa steg.

Stresskolan
Ger dig utbildningsfilmer inom stress. Samtliga filmer är forskningsbaserade och längden på dem gör att du snabbt kan lära dig mer inom ämnet stress.

Sömnskolan
I denna skola ger vi dig utbildningsfilmer inom sömn. Samtliga filmer är forskningsbaserade och längden på dem gör att du snabbt kan lära dig mer inom ämnet sömn.

Ljudövning: Andas 
Detta är en helt unik ljudövning framtagen för Mindsum.
Denna övning guidar dig på ett snabbt sätt vid en situation där du vill försöka ta tillbaka kontrollen.

Ljudövning: Pausa
 Detta är en helt unik ljudövning framtagen för Mindsum.
Denna övning kan hjälpa dig att minska din stress. Övningen stärker din medvetenhet och ditt inre lugn genom att fokusera på nuet.

Ljudövning: Somna 
Detta är en helt unik ljudövning framtagen för Mindsum.
Denna övning guidar dig när du vill försöka sova. Med hjälp av din andning och en behaglig visualisering kan du skingra dina tankar och samtidigt varva ner för en god natts sömn.

Skrivövning: Hantera oro
Denna övning hjälper dig att kunna bemöta och se positivt på en situation du upplever som negativ eller oroande. Faktum är att ofta är våra oroande och negativa tankar om oss själva ologiska och kan dessutom bidra till ökad stress och sömnproblem.

Sömndagbok
Med hjälp av sömndagboken kan du få en övergripande bild av din sömn. Det går snabbt och enkelt att fylla i. Vi rekommenderar dig att göra den dagligen men du behöver inte veta exakta siffror, se bara till att fylla i så noga du kan om din senaste natts sömn. Du får direkt feedback på hur din sömn varit.

GRUNDAT OCH FRAMTAGET AV EXPERTER
Peter Boye är terapeut och grundare av konceptet Mindsum och har tidigare lanserat den populära och framgångsrika appen iSelfhelp
Helena Kubicek-Boye är legitimerad psykolog och sömnexpert som skrivit böcker inom ämnet sömn och hon har även varit med och tagit fram sömnverktygen i Mindsum
Johan Bergstad är legitimerad psykolog, författare, mindfulnesslärare och föreläsare som bidragit till ljudövningarna i Mindsum

Policy: http://www.learningtosleep.se/privacy.html
T&C: http://www.learningtosleep.se/mindsum/terms.html

* Över 90% av våra användare rapporterar in att de har lärt sig något nytt när de sätt någon av våra utbildningsfilmer
Mindsum 1.1 Update
2017-11-13 Version History
Vi förbättrar ständigt Mindsum för vi tycker alla förtjänar en god natts sömn.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
73.6 MB
Release Date:
2017-11-13
Developer:
Learning 2 Sleep
Language:
Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps