MMC eLabgids MMC eLabgids Free Get
MMC eLabgids

MMC eLabgids

Maxd'Oro B.V.

3.1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-05-24

Size

4.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
MMC eLabgids Description
De eLabgids voor iOS is samengesteld voor en door het Máxima Medisch Centrum (MMC). De app bestaat uit verschillende laboratoria/afdelingen en de bijbehorende informatie en is met name bestemd voor het medisch personeel, specialisten en derde partijen die gebruik maken van de dienstverlening van het Máxima Medisch Centrum.

Referentiewaarden, bepalingen, contacten en nieuws uit het lab zijn met de eLabgids altijd en overal bereikbaar. eLabgids bestaat uit één database die ontsloten wordt via deze app of een responsive website. Via digitale kanalen kunnen zowel laboratoriummedewerkers, specialisten als huisartsen en andere externen altijd up-to-date informatie raadplegen. Contact opnemen kan met één druk op de knop.

Alle voordelen op een rij:
• Up-to-date referentiewaarden:
Wanneer de app beschikt over een internetverbinding zal deze contact maken met de eLabgids om de laatste referentiewaarden op te halen (Daarna is alles offline in de app beschikbaar). Deze zijn via diverse categorieën eenvoudig op te zoeken. Een detailpagina kan tevens een afbeelding of een link naar bijvoorbeeld een PDF bestand bevatten.

• Locatiegerichte meldingen:
Binnen de app kunnen meldingen of nieuwsbrieven getoond worden met informatie specifiek gericht aan een locatie.

• Direct contact leggen voor een consult:
De app heeft op het beginscherm een knop waarmee de gebruiker direct kan bellen voor een consult. Ook kan de gebruiker binnen twee stappen direct contact leggen met verschillende contactpersonen of specialisten.

• Eenvoudig beheer van de gegevens:
Alle gegevens die beschikbaar zijn in de apps & website kunnen (gegevens is meervoud) door uw organisatie zelf beheerd worden middels het zeer gebruiksvriendelijke content management systeem. Ook alle uit het LIS geïmporteerde bepalingen zijn te verrijken met aanvullende bijlagen en toelichtingen.

Bekijk meer informatie op http://www.elabgids.nl en https://www.mmc.nl
More Information
Price:
Free
Version:
3.1.1
Size:
4.0 MB
Genre:
Medical
Release Date:
2018-05-24
Developer:
Maxd'Oro B.V.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps