MPS KLUB MPS KLUB Free Get
MPS KLUB

MPS KLUB

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-10-24

Size

55.9 MB

Screenshots for iPhone

MPS KLUB Description
Vi er Danmarks største bådudstyrskæde - og det forpligter. Vi er dedikeret til at finde de bedste priser til dig og yde den absolut bedst mulige service. Marine Proshop består af 15 selvstændigt drevet specialbutikker, alle med deres egen unikke profil. Her er viden og service i højsædet. Vi ved hvad vi taler om!

Nogle har udover deres butikker også værksteder, servicecentre, sejlmagere og splejseværksteder. Kontakt din lokale Marine Proshop for specifikke opgaver, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi indgik i 2012 et tættere samarbejde med Danmarks største bådudstyrsgrossist Palby Marine for at styrke vores forretninger. Ved at stå sammen og købe stort ind er det lykkedes os at skabe de bedste priser på markedet på de bedste produkter.

Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten for at opnå billigere priser. Istedet køber vi stort og direkte ind. Vi har sat os for at bådudstyr skal være godt og billigt. Udover Palby Marine handler vi selvfølgelig med alle de store aktørere på markedet, i Danmark såvel som i udlandet. Hvilket giver os adgang til alt slags bådudstyr.

Vi glæder os til at betjene dig, og vil gøre os umage for at leve op til dine forventninger.

-Vi holder af det danske sejlerliv og havet, derfor vil vi gerne have at så mange som muligt har råd til at sejle. Så vores drøm er at skabe gode kvalitetstilbud ved at slå os sammen, tænke på miljøet og sige nej til dårlige produkter.
MPS KLUB 1.0 Update
2018-10-24 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
55.9 MB
Genre:
Shopping
Update Date:
2018-10-24
Developer:
CodeHero
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps