mWallet app mWallet app Free Get
mWallet app

mWallet app

1.0.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-10-18

Size

15.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
mWallet app Description
mWallet е бесплатна, безбедна и едноставна мобилна апликација за плаќање сметки преку вашиот смартфон.
Без провизија и дополнителни трошоци, можете брзо и лесно да ги платите вашите сметки за мобилна и фиксна телефонија на Македонски Телеком и за електрична енергија на ЕВН.
Наскоро, ќе бидете во можност да платите сметки и од други даватели на услуги за вашето домаќинство, кои ви стигнуваат во поштенските сандачиња.
Со mWallet можете да плаќате еднократно или постојано, една или повеќе сметки истовремено, а имате можност да ги регулирате и сметките на вашите најблиски – роднини, пријатели...
Сè што ви е потребно е валидна Visa или MasterCard платежна картичка и уред со iOS.
mWallet app 1.0.4 Update
2019-10-18 Version History
Bug fixes and stability improvements.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.4
Size:
15.1 MB
Genre:
Business
Update Date:
2019-10-18
Language:
Albanian English Macedonian
More
You May Also Like
Developer Apps