My Telekom My Telekom Free Get
My Telekom

My Telekom

3.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-07-24

Size

29.7 MB

Screenshots for iPhone

My Telekom Description
Çdo ditë përmirësohemi për ty, ndaj sjellim aplikacionin My Telekom të përditësuar!
Vazhdo të kesh kontroll të plotë mbi numrin dhe llogarinë tënde, me një design të ri, miqësor dhe të thjeshtë. Vetëm me një klikim:
- Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook;
- Kontrollo balancën dhe njësitë e mbetura;
- Rimbush çdo numër Telekom;
- Merr ofertën tënde të personalizuar;
- Aktivizo çdo paketë;
- Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë;
- Paguaj me çdo kartë bankare, thjeshtë dhe sigurt;
- Ruaj kartën bankare për përdorim të thjeshtë më vonë;
- Shkëmbe njësitë që nuk do dhe merr njësitë që do më shumë;
- Gjej dyqanet Telekom pranë teje;
- Kontakto Shërbimin ndaj Klientit 24/7.
My Telekom 3.0.1 Update
2020-07-24 Version History
Me një design të ri më miqësor, menu më të lehtë në përdorim dhe më shumë opsione. Vetëm me një klikim:
- Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook;
- Lundro me lehtësi dhe shpejtësi, gjithçka me më pak hapa;
- Shiko njësitë që të duhen, dhe aktivizo me një prekje;
- Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë;
- Ruaj kartën bankare në siguri të plotë për përdorim të thjeshtë më vonë;
- Gjej dyqanet Telekom pranë teje.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0.1
Size:
29.7 MB
Genre:
Utilities
Update Date:
2020-07-24
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps