MyLoyal MyLoyal Not Available
Removed from the App Store
MyLoyal

MyLoyal

1.8.7 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2016-12-20

Size

26.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
MyLoyal Description
MyLoyal app virker både til private og forretningsdrivende:

Privat
Saml alle dine fordelskort i én app.

Slut med at proppe tegnebogen med slidte stempelkort og medlemskort til alle dine yndlingsforretninger. Med MyLoyal samler du alle dine fordelskort digitalt. Så du kan blive forkælet, der hvor du handler, når blot du har mobilen med. Helt enkelt.

Nemmere bliver det ikke.
Med MyLoyal opnår du fordele blot ved et enkelt klik på din smartphone. 'Check-in' i din MyLoyal-app, og straks ved forretningen, at du er tilstede.

Erhverv
Med MyLoyal er det farvel til fysiske loyalitetskort og dertilhørende bøvl. I stedet kan du fokusere på den personlige service og den daglige drift af din forretning, mens MyLoyal hjælper dig med at skabe og bevare gode relationer til dine kunder.

Vores vision er erstatte alle fysiske bonus- og loyalitetskort ved at samle alt i én enkel app, der skaber værdi både for forretningerne og forbrugerne.

Med MyLoyal får lokale forretninger mulighed for at bruge værktøjer, som tidligere har været forbeholdt de større spillere på markedet (fx at tilbyde et mobilt loyalitetsprogram, sende skræddersyede tilbud og trække statistikker på kundernes besøg).

MyLoyal hjælper således både forbrugeren og forretningen med få mere udbytte af at indgå i loyalitetsprogrammer - ved at gøre det enklere, hurtigere og mere effektivt at pleje de gensidige interesser.
MyLoyal 1.8.7 Update
2016-12-20 Version History
UI fixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.8.7
Size:
26.6 MB
Genre:
Business
Update Date:
2016-12-20
Developer:
MyLoyal
Language:
Danish English Turkish
More
You May Also Like
Developer Apps