MyPet Telekom Albania MyPet Telekom Albania Free Get
MyPet Telekom Albania

MyPet Telekom Albania

1.0.7 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-10-16

Size

37.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
MyPet Telekom Albania Description
MyPet është aplikacioni shoqërues për gjurmuesin MyPet. Gjurmuesi MyPet ka të intergruar modulet SIM dhe GSM si dhe lokalizimin përmes GPS, LBS, WiFi. Nëpërmjet aplikacionit ju mund të monitorni vendndodhjen e kafshës suaj.

Vendndodhja dhe statusi - monitorojnë vendndodhjen aktuale dhe statusin e gjurmuesit MyPet.

Trajnimi - trajnoni kafshën tuaj për të ndjekur komandat e paraqitura përmes gjurmuesit dhe pastaj vëzhgoni se a janë duke iu bindur atyre.

Aktiviteti - statistikat sipas muajit/ditës/orës rreth lëvizjeve të regjistruara të kafshës.

Me gjurmuesin e regjistruar në llogarinë tuaj të aplikacionit MyPet ju mund të:
• Konfiguroni opsione të shumëfishta për operacionet e gjurmuesit.
• Konfiguroni Zonat e sigurisë dhe të njoftoheni kur kafsha juaj largohet nga Zona e Sigurisë.
• Të shtoni më shumë se një gjurmues në një llogari.

Funksione të tjera:
• Regjistrim dhe bashkëdyzim i thjeshtë
• Pranimi i njoftimeve në aplikacion
• Alarmet me email
• Modaliteti i Kursimit të Baterisë

Të dhënat e koduara.
Cloud support.
MyPet Telekom Albania 1.0.7 Update
2019-10-16 Version History
Better user experience with iOS 13.
Thank you for your feedback!
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.7
Size:
37.5 MB
Update Date:
2019-10-16
Language:
Albanian English
More
You May Also Like
Developer Apps