Wordzie Német Szótanító Wordzie Német Szótanító Free Get
Wordzie Német Szótanító

Wordzie Német Szótanító

8.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2020-01-15

Size

36.4 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Wordzie Német Szótanító Description
A Német Szótanító program példamondatokon keresztül tanítja a német szavakat. A szavakat és példamondatokat német anyanyelvű felolvasó olvasta fel, német anyanyelvű lektorálta.

HATALMAS SZÓKÉSZLET
Rengeteg, jelenleg 5 500 német szót és példamondatot lehet megtanulni segítségével. A program egy fáradhatatlan szótanító gyár, fáradhatatlanul belénk sulykolja a szavakat.

A program a nyelvtanulásnak legfárasztóbb, leghosszadalmasabb részében ad érezhetően nagy segítséget! A jelenleg támogatott német nyelvvizsga szintek: A1 (700 szó), A2 (1300 szó), B1 (1700 szó), B2 (1600 szó).

A SZAVAKAT SZÖVEGKÖRNYEZETBEN TANÍTJA
A program a német szavakat példamondatok segítségével szövegkörnyezetben, összefüggésében tanítja. Tapasztalat az, hogy hatékonyabb és könnyebb megtanulni egy egész mondatot, mint egyetlen szót. Így a szavakat rögtön használni is tudjuk, mert mondatba vannak foglalva. Könnyebb így megjegyezni a szavakat, mert hozzá vannak kapcsolva egy érzéshez, jellemző helyzethez, stb.

BESZÉLŐ NÉMET SZÓKÁRTYÁK
A program speciális szókártyákkal tanítja meg és kérdezi ki a német szavakat ill. kifejezéseket. Nem csak a német-magyar szópárokhoz, hanem a példamondatokhoz is tartoznak szókártyák, amelyeket a program anyanyelvi kiejtéssel szintén felolvas.

ANYANYELVI LEKTORRAL LEKTORÁLVA
A német szavakat és példamondatokat is német anyanyelvű, kétnyelvű személy készítette el, a hanganyag is német anyanyelvű személy által lett elkészítve.

KIKÉRDEZÉS FUNKCIÓVAL
A kikérdezés funkcióval ellenőrizhetjük le, hogy az ismertnek bejelölt szavakat tényleg jól megtanultuk-e.

Saját szólista is összeállítható, amely használható saját vagy pl. gyerekeink német házifeladatának gyors megtanulásához és kikérdezéséhez. A program segítségével a német nyelvtudással nem rendelkező szülők is ki tudják kérdezni gyerekeiket!
Wordzie Német Szótanító 8.0 Update
2020-01-15 Version History
Megváltozott az "Német Szótanító" neve, ezentúl "Wordzie Német Szótanító" név lesz a neve.
Új játékos szótanulási mód "Játék" címmel.
More
More Information
Price:
Free
Version:
8.0
Size:
36.4 MB
Genre:
Education
Release Date:
2020-01-15
Developer:
SQL Uniform Kft.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps