Namsen Auto AS Namsen Auto AS Free Get
Namsen Auto AS

Namsen Auto AS

APP2FIRM LTD

1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-08-29

Size

31.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Namsen Auto AS Description
Lasr ned gratis fra Namsen Auto AS og motta fordeler.

Topp appfunksjoner:
-rask navigering til bobil/caravan på lager
-pushvarslinger med nyheter og tilbud
-video til våre forhandlere
-kjøp av utstyr
-delta i bonusprogrammer
-se kommende arrangement
-dele info via sosiale medier
-og mye mer!

Namsen Auto AS er i dag blitt et anerkjent og solid selskap, hvor mye av vår fokus er konsentrert rundt god service, gode medarbeidere, bred erfaring og langvarige kundeforhold. Vi holder til på Grong Næringspark i Nord-Trøndelag. Vår portefølje består av både biler og bobiler, nye og brukte. Vi har til enhver tid inne over 80 kjøretøy, og hos oss finner du biler og bobiler i alle prisklasser. Vi prøver til enhver tid å opprettholde et variert utvalg. I tillegg kan vi nevne at vi har en meget bra tilbehørsbutikk for bobil og caravan i samarbeid med MaxFritid.

Vi er stolte av å kunne tilby et eget moderne verksted. Våre gode medarbeidere, samt et godt utstyrt verksted, skal gi deg som kunde en ekstra sikkerhet hos oss. Vi gjennomgår en nøyaktig og detaljert kvalitetssikring på alle våre biler før de legges ut for salg. Vårt verksted er tilknyttet Bilextra-kjeden, som er en av Norges mest anerkjente verkstedkjeder. Som kunde hos oss skal du føle trygghet.
Namsen Auto AS 1.1 Update
2017-08-29 Version History
Ny app
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
31.2 MB
Genre:
Business
Update Date:
2017-08-29
Developer:
APP2FIRM LTD
Language:
Arabic Azerbaijani Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Spanish Swedish Turkish Ukrainian Vietnamese
More
You May Also Like
Developer Apps