Min Nationen Min Nationen Free Get
Min Nationen

Min Nationen

3.0.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-03-18

Size

65.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Min Nationen Description
Min Nationen samler alle nyheter om landbruk, matproduksjon og bosetting på ett sted, slik at du enkelt får oversikt.

I appen kan du følge de emnene og selskapene/organisasjonene du er mest interessert i, og du kan motta push varsler hver gang vi publiserer en ny sak som du følger.

- De viktigste nyhetene. Med Min Nationen er du alltid oppdatert på det som skjer. Vi sender deg pushvarsel på de viktigste nyhetssakene.
- Våre beste saker. Vi samler vårt beste innhold i egne utgaver, som du kan ta frem når det passer for deg.
- Bli din egen nyhetssjef. Skreddersy din nyhetsstrøm etter dine ønsker og interesser. Velg hvilke emner og selskap/organisasjoner du vil følge.
-Få et push varsel hver gang din favorittjournalist publiserer en ny sak og få alt innhold fra denne journalisten i egen nyhetsstrøm.

Du får tilgang til hele vårt arkiv, helt tilbake til førsteutgaven som kom ut 3.desember 1918. Morgendagens papiravis kan du lese allerede klokka 20.30 kvelden i forveien og du får et push varsel når den er klar for nedlastning.

Min Nationen er en tjeneste som er forbeholdt våre abonnenter. Du benytter samme brukernavn og passord du bruker for å logge deg på i appen og på våre nettsider.

Har du tilbakemeldinger? Gi oss gjerne ris og ros på post@nationen.no.

God lesning!

Hilsen alle oss i Nationen
Min Nationen 3.0.0 Update
2019-03-18 Version History
Dette er Nationens hittil største oppgradering og du får i praksis en helt ny app. Før denne oppdateringen kunne du lese papiravisen som eAvis og se tidligere utgaver. Etter denne oppdateringen kan du selv sette sammen din egen nyhetsflyt med de emnene, selskapene/organisasjonene og journalistene du vil lese om og fra. Du kan også få et push varsel hver gang det publiseres en leder, kommenter eller artikkel om det du vil lese om. God lesning!
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0.0
Size:
65.6 MB
Genre:
News
Release Date:
2019-03-18
Developer:
AS Nationen
Language:
Danish English Finnish Norwegian Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk Swedish
More
You May Also Like