NCC Helsingin Hohde NCC Helsingin Hohde Not Available
Removed from the App Store
NCC Helsingin Hohde

NCC Helsingin Hohde

Premode

1.41 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-05-19

Size

283.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
NCC Helsingin Hohde Description
NCC Helsingin Hohde esittelysovellus. Pääset liikkumaan sisällä jokaisessa asunnossa. Voit myös kokeilla erilaisia seinä- ja lattiamateriaaleja.

Kahdeksankerroksinen Asunto Oy Helsingin Hohde tuo Herttoniemeen 35 uutta, viihtyisää ja valoisaa kerrostalokotia. Hohde on osa Herttoniemen kehittyvää kaupunkirakennetta.

Hohteen tulevat kodit ovat valoisia, viihtyisiä ja tehokkaita toimivin pohjaratkaisuin ja neliöin. Useimmista asunnoista ikkunat avautuvat moneen ilmansuuntaan. Kodeissa on lasitetut tai ranskalaiset parvekkeet ja ensimmäisen kerroksen kodeissa terassit.
Kortteliin nousevilla kolmella asunto-osakeyhtiöllä on yhteinen pysäköintikellari, josta Hohteen asukkaille on varattu 20 autopaikkaa. Korttelipihasta muotoutuu puuistutuksin vehreä ja oleskeluun houkutteleva kaupunkikeidas. Yhtiöllä on maatasokerroksessa myös sauna- ja kerhotila, joka on yhteinen myöhemmin rakennettavan Asunto Oy Loisteen kanssa.

Hohde sijoittuu liikenteen tärkeään solmukohtaan, Herttoniemen metroaseman ja sen kaupallisten palveluiden sekä Itäväylän ja Itäkeskuksen välittömään läheisyyteen.

Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Metro vie kymmenessä minuutissa Helsingin keskustaan. Kun Espoon metro valmistuu, Matinkylään asti pääsee noin puolessa tunnissa. Metroasemalta on myös vilkkaat bussiyhteydet. Hohde on niin ikään pyörällä liikkuville oivallinen asuinpaikka, sillä se liittyy suoraan kaupungin polkupyöräreitteihin.

Herttoniemeä voi kutsua täyden palvelun kaupunginosaksi. Alueelta löytyvät monipuoliset palvelut, kaupat, työpaikat, päiväkodit, koulut, liikuntapaikat ja uimarannat. Hohteen lähiympäristössä ovat myös ulkoilun kannalta merkittävät alueet, kuten merellinen Herttoniemenranta sekä Viikin ja Kivinokan virkistysalueet.
NCC Helsingin Hohde 1.41 Update
2016-05-19 Version History
iOS 9 erikoismerkit korjattu
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.41
Size:
283.1 MB
Genre:
Shopping
Release Date:
2016-05-19
Developer:
Premode
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps