ndreqe ndreqe Free Get
ndreqe

ndreqe

BBros L.L.C.

1.0.6 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-11-20

Size

24.9 MB

Screenshots for iPhone

ndreqe Description
PËR PLATFORMËN
Ndreqe.com është platformë online që mbledhë ankesat e qytetarëve për shërbime publike komunale dhe i portretizon në një hartë interactive. Platforma u mundëson qytetarëve të raportojnë lehtë dhe shpejt ankesat ndërsa institucioneve komunale ju mundëson kanalizimin e këtyre kërkesave në një vend lehtë të qasshëm.

Aktualisht, përmes Platformës Ndreqe mund të raportohen këto kategori të problemeve: mbeturina, parkim ilegal, gropa në rrugë, ndriçim publik, trotuar i dëmtuar apo pirja e duhanit brenda hapësirave publike.

Ankesat e raportuara në Ndreqe dërgohen për t’u rregulluar tek zyrtarët përgjegjës të komunave. Secili qytetar mund të shohë ankesat e raportuara, mund të përditësoj ato apo abonohet për njoftime. Përveç kësaj, Ndreqe krijon një atmosferë të pjesëmarrjes qytetare, ku qytetarët mund të përfshihen drejtërpërsëdrejti në ankesa tek qeverisja lokale. ju mundëson qytetarëve të raportojnë lehtë dhe shpejt ankesat për shërbime publike në lagjet dhe fshatrat e tyre.

Ndreqe.com është e bazuar në platformën e hapur FixMyStreet të mySociety. Demokraci Plus (D+) e sjellë në Kosovë këtë platformë në partneritet me Institutin Demokratik Kombëtar (NDI) në Uashington.
ndreqe 1.0.6 Update
2018-11-20 Version History
Fixed few issues
Added Deep Linking feature
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.6
Size:
24.9 MB
Genre:
Utilities
Release Date:
2018-11-20
Developer:
BBros L.L.C.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps