Neptun Makedonija Neptun Makedonija Free Get
Neptun Makedonija

Neptun Makedonija

1.1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2021-03-12

Size

36.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Neptun Makedonija Description
Нептун ја направи првата мобилна апликација во Македонија за онлајн шопинг на апрати за домаќинство, бела техника, телевизори, смартфони и компјутери.
Онлајн купувањето никогаш не било полесно! Преку вашиот смартфон може да ги погледнете сите производи, да ги изберете и платите потребните производи и истите да ви бидат доставени до вашиот дом или пак да ги подигнете од нашите 25 продавници ширум Македонија.
Придобивка плус и голем напредок во онлајн купувањето е овозможувањето на нашите купувачи кои се дел од лојалната програма “happy” да можат да ги користат бенефициите и онлајн. Тоа се: повластените “happy” цени (цените со попуст), добивање и користење на наградните поени и стекнувањето на нивоа на лојалност.
Со најавувањето на вашиот “happy” акаунт ќе имате увид во: набавените производи, добиените поени, нивото на лојалност.
Со мобилната апликација бидете секогаш во тек со промоциите на Нептун. За секоја голема промоција ќе добивате нотификација на вашиот смартфон.
Neptun Makedonija 1.1.1 Update
2021-03-12 Version History
Bug fixes and improvements.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.1
Size:
36.8 MB
Update Date:
2021-03-12
Language:
Albanian English Macedonian
More
You May Also Like