Nordisk Film Biografer Nordisk Film Biografer Free Get
Nordisk Film Biografer

Nordisk Film Biografer

2.6.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-12-16

Size

66.2 MB

Screenshots for iPhone

Nordisk Film Biografer Description
Spar 10 kr. på hver billet, hver gang!
Med dit BIOPLUS medlemskab, sparer du 10 kr. på hver billet du køber med NF Bio-app’en. Det er en eksklusiv fordel, der kun kan benyttes online. Så nu kan det altid betale sig at købe dine billetter via app’en!

Køb biografbilletter i app’en og spring køen over
Med NF Bio-app’en fra Nordisk Film Biografer kan du bestille biografbilletter, se trailere, holde styr på dine billetter direkte i appen og meget mere. Undgå køen ved billetlugen og gå direkte ind til forestillingen – bare vis billetten direkte fra appen.

Del betaling mellem venner
Nu behøver du ikke længere skrive rundt til dine venner om betaling fra andre apps, bankoverførsler og så videre. Med NF Bio-app’en kan du reservere din biograftur og sende dine venner et betalingslink, så de kan betale for deres egne billetter direkte i app’en! Du får hele overblikket i app’en, så du nemt kan holde styr på alle billetter, hvilke som er købt af hvem, samt hvilke billetter der fortsat mangler betaling.

Et filmunivers direkte ved hånden
Med NF Bio-app’en kan du let og bekvemt gå på opdagelse blandt aktuelle og kommende film, læse resumér, se trailere og købe billetter. I appen har du et overskueligt overblik over premieredato, varighed, censur, skuespillere og meget mere.
Nordisk Film Biografer 2.6.0 Update
2019-12-16 Version History
Er juletiden forbundet med en biograftur eller to for dig? Som forberedelse til din juleferie, har vi sørget for, at du nu kan benytte dine gavebilletter i app'en! Rigtig god fornøjelse!
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.6.0
Size:
66.2 MB
Release Date:
2019-12-16
Language:
Danish Norwegian Bokmål
More
You May Also Like
Developer Apps