Novice Desetka Novice Desetka Free Get
Novice Desetka

Novice Desetka

Delo d.d.

1.2.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-06-01

Size

10.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Novice Desetka Description
Najbolj bran časnik pri nas, Slovenske novice, ti predstavlja novo brezplačno mobilno aplikacijo Desetka. Uporabnike seznanja z najbolj viralnimi vsebinami, ki jih pripravlja in objavlja uredništvo spletnega portala Slovenskih novic. Viralne vsebine so tiste, ki so v trenutku odprtja aplikacije najbolj odmevne na družbenih omrežjih, bralci pa jih najbolj delijo svojim prijateljem. Obsegajo aktualne dogodke iz domačih logov, resničnostne šove, bulvarske zapise, šport in še veliko več. Gre za prvo tovrstno aplikacijo pri nas.
Izbor vsebin v aplikaciji ni uredniški, temveč gre za vsebino, ki je na družbenih omrežjih trenutno najbolj brana, deljena in všečkana. Indeks viralnosti je postavljen od 0 do 100 in ga izračuna poseben algoritem. Uporabniki ste tako seznanjeni z 10 najbolj odmevnimi in zanimivimi članki (od tod aplikaciji tudi ime), seznam pa hkrati sooblikujete. Izbor člankov se sproti spreminja, ko algoritem na novo izračunava indekse viralnosti posameznim vsebinam. Če ga želiš osvežiti, seznam člankov »potegni dol«.

Večina vsebin v aplikaciji je brezplačnih in bodo take tudi ostale. Gre za vsebine, ki so brezplačno dostopne tudi na portalu slovenskenovice.si. Vmes boš našel tudi premijske oz. zaklenjene članke, ki bodo posebej označeni. To so tisti, ki so na voljo samo naročnikom na Slovenske novice. Po navadi gre za naše ekskluzivne teme. Nenaročniki jih boste še vedno lahko prebrali, vendar le v omejenem obsegu: desetkrat na mesec. V času promocijskega obdobja je dostop do vsebin v celoti brezplačen.
Novice Desetka 1.2.1 Update
2016-06-01 Version History
Razne pohitrive, prijava z Delo računom, nakup dnevne naročnine
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2.1
Size:
10.3 MB
Release Date:
2016-06-01
Developer:
Delo d.d.
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps