OBS De Rietpluim OBS De Rietpluim Not Available
Removed from the App Store
OBS De Rietpluim

OBS De Rietpluim

Concapps B.V.

2.6 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-09-02

Size

107.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
OBS De Rietpluim Description
De Rietpluim is een openbare basisschool in de wijk Nuenen Oost. De naam “Rietpluim” herinnert aan de vroegere omgeving van de school: weilanden met sloten en rietpluimen. De naam doet ons denken aan stevigheid, flexibiliteit, doorgaande lijn en een harmonieus geheel. Het zijn termen die passen binnen de visie die het team met hard en enthousiast werken realiseert.

Openbare school
Onze school is voor iedereen toegankelijk. Kinderen worden tot de school toegelaten zonder verschil te maken in, herkomst, persoonlijkheidskenmerken, levensbeschouwing, financiële achtergrond of huiselijke omstandigheden. Ieder kind is bij ons van harte welkom. Op onze school komen kinderen en volwassenen in aanraking met mensen met verschillende achtergronden, ideeën en godsdiensten. We gaan ervan uit dat openheid, kennis van en aandacht voor andere culturen of opvattingen ook bijdragen aan een fijne sfeer op school.
Openbaar zijn betekent voor ons ook dat we graag laten zien en vertellen waar we in ons onderwijs voor staan. Wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen. Hierover gaan we steeds in gesprek met kinderen, ouders en andere belangstellenden.
Onder het motto: “Leven is leren” werken we aan een prettige leeromgeving.
OBS De Rietpluim 2.6 Update
2018-09-02 Version History
• Technische verbeterpunten.
• Verbeteringen aan de klassenboek functionaliteit toegevoegd.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.6
Size:
107.2 MB
Release Date:
2018-09-02
Developer:
Concapps B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps