ONL: Pelle Flitst ONL: Pelle Flitst Free Get
ONL: Pelle Flitst

ONL: Pelle Flitst

EDventure, vereniging voor onderwijsadviesbureaus

1.0.7 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-12-29

Size

35.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
ONL: Pelle Flitst Description
Pelle Flitst is een app die kinderen met dyslexie helpt door woorden te flitsen. De app is bedoeld voor kinderen in groep 4 en 5.

De ontwikkeling van het spel is geïnitieerd door Onderwijszorg Nederland. ONL is een innovatieve aanbieder van onderzoek naar- en behandeling van dyslexie. De game wordt gratis aangeboden aan alle kinderen en hun ouders.

Pelle Flitst doe je met zijn tweeën. De ene speler leest de woorden hardop en de ander geeft aan of het goed gelezen is. Elk woord wordt in een flits getoond, waarbij de lettergrootte en de flitsduur instelbaar zijn. Woorden die nog niet goed gelezen werden, worden opnieuw aangeboden. Door op de 'roteren' button te drukken kun je tegenover elkaar of naast elkaar zitten. Voor elke goed gelezen ronde verdien je een hondenpenning voor op de halsband van Pelle. Door het schudden van de letters en de positieve feedback van Pelle wordt het flitsen van woorden een leuke ervaring. De basis van de app zijn woorden die kort zichtbaar zijn. Het oefenen van woorden met eenzelfde structuur is een beproefd hulpmiddel voor kinderen met dyslexie. Er zijn 56 rondes waarin steeds een andere woordgroep geflitst wordt. Iedere ronde worden steeds twintig woorden aangeboden die duidelijk familie van elkaar zijn. De woordrijen volgen de behandelingen van de dyslexiebehandelaars: naast thuis spelen zal de app ook goed ingezet kunnen worden tijdens de behandeling.

Met Pelle Flitst wordt dyslexie niet behandeld, maar kinderen kunnen met de app wel woorden sneller leren herkennen. Vragen of suggesties? Mail naar info@edventure.nu.
ONL: Pelle Flitst 1.0.7 Update
2017-12-29 Version History
Pelle Flitst heeft nu weer de functies die weggevallen waren.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.7
Size:
35.0 MB
Genre:
Education
Release Date:
2017-12-29
Language:
Chinese Czech Dutch English French German Italian Japanese Korean Polish Portuguese Russian Spanish Swedish Turkish
More
You May Also Like
Developer Apps