OnOff HSEQ OnOff HSEQ Not Available
Removed from the App Store
OnOff HSEQ

OnOff HSEQ

Trond Hansen

1.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-02-27

Size

45.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
OnOff HSEQ Description
Dette er OnOff Bemannings app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk for å sende melding om avvik, observasjoner, nestenulykker, ulykker og forbedringsforslag, samt en egen modul for dokumentasjon av gjennomførte sikker-jobb analyser / risikoanalyser og en annen for inspeksjoner og revisjoner.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

Vi i OnOff tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ Free» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme!

Appen er koblet til www.hseqreports.com for oppfølging og behandling av alle saker. Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.
OnOff HSEQ 1.0.1 Update
2017-02-27 Version History
Bug fixed
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.1
Size:
45.3 MB
Genre:
Business
Update Date:
2017-02-27
Developer:
Trond Hansen
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps