Ontdek't Ontdek't Free Get
Ontdek't

Ontdek't

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-06-19

Size

75.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Ontdek't Description
Ontdek Grootegast en omgeving op een nieuwe manier. Wandel of fiets met een frisse blik en ontdek de geschiedenis, natuur en streekverhalen van ons mooie Westerkwartier.
Grootegast en omgeving bieden goede mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en er is veel meer te ontdekken dan je denkt. Verlaat de bekende paden en kijk met een nieuwe, frisse blik naar onze mooie omgeving.
Met de app “Ontdek’t” willen we mensen de mogelijkheid bieden om op ontdekkingstocht te gaan in de regio Grootegast. De app verandert je mobiel in een gids, die je meeneemt op speurtocht door een nieuwe dimensie van je eigen, bekende omgeving. Zo ontdek je meer over bijvoorbeeld de geschiedenis, de natuur of de streekverhalen van dit deel van het Westerkwartier. Doordat de routes geregeld worden aangepast blijft Ontdek’t nieuwe en uitdagende mogelijkheden bieden om te genieten van het Westerkwartier.

Ontdek’t werkt als volgt:
- Zoek de ontdekkingstocht die je wil lopen of rijden.
- Download de tocht op je smartphone via (gratis) WiFi of het mobiele netwerk (3G/4G). Tijdens het lopen/rijden van de route heb je geen netwerk-verbinding nodig.
- Zet je GPS-functie aan. Dit doe je via het instellingen menu.
- Ga naar het startpunt. Als de GPS-locatie van je smartphone het startpunt bereikt, zie je zoekpunten verschijnen.
- Zoek die punten op, de volgorde maakt niet uit. Blijf wel op de paden waar dat nodig is.
- Ben je op zo’n punt, dan krijg je een scherm met informatie en eventueel een vraag/opdracht. Beantwoordt de vraag of doe de opdracht.
- Na afloop horen we graag wat je van de tocht vond.

Heb je zelf ideeën voor een mooie tocht of een locatie die we op kunnen nemen in onze routes, stuur dan een mail naar grootegastontdek.t (at)gmail.com of neem contact op met Dorpsbelangen Grootegast of IVN Grootegast e.o. We wensen iedereen heel veel ontdekplezier!
Ontdek't 1.0 Update
2020-06-19 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
75.0 MB
Genre:
Games
Update Date:
2020-06-19
Developer:
Geralt Ploegstra
Language:
Danish Dutch English German Icelandic Italian Norwegian Bokmål Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps