Otera Infra HSEQ Otera Infra HSEQ Free Get
Otera Infra HSEQ

Otera Infra HSEQ

1.4.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2021-11-03

Size

19.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Otera Infra HSEQ Description
Dette er Otera Infra AS' app til bruk ved innrapportering av HMS-hendelser og kvalitetsrelaterte saker. Appen inneholder systematikk også en egen modul for dokumentasjon av sikker-jobb analyser / risikoanalyser og en annen for inspeksjoner og revisjoner.

Appen er strippet for alle unødvendige funksjoner og knapper for å gjøre den mest mulig brukervennlig. Likevel er det et komplett rapporteringsverktøy som oppfyller alle våre krav og behov, og vi anser forbedringsmulighetene ved å bruke appen i bedriften vår for store.

Vi i Otera Infra tror på KIS-prinsippet. Keep It Simple. Alt for mange organisasjoner lager HMSK-systemene sine for kompliserte, noe som resulterer i underrapportering og en mengde byråkratisk rot.

Vår app, som er en skreddersøm av den originale «HSEQ+» fra Mellora AS, skal skape HMSK-entusiasme! Appen er knyttet til Melloras database HSEQ Reports for enkel saksbehandling, oppfølging og statistikk.

Du vil trenge brukernavn og passord for å kunne bruke appen til rapportering.
Otera Infra HSEQ 1.4.1 Update
2021-11-03 Version History
Bug fixed.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.4.1
Size:
19.7 MB
Genre:
Business
Update Date:
2021-11-03
Developer:
Trond Hansen
Language:
Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Norwegian Bokmål Polish Portuguese Russian Slovak Spanish Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps