Pappie & Van der Zee Makelaars o.g. Pappie & Van der Zee Makelaars o.g. Not Available
Removed from the App Store
Pappie & Van der Zee Makelaars o.g.

Pappie & Van der Zee Makelaars o.g.

Realworks

2.4 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2015-06-08

Size

1.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Pappie & Van der Zee Makelaars o.g. Description
Passie voor wonen, passie voor resultaat!
Pappie & Van der Zee is een Amsterdams Makelaarskantoor en bestaat uit drie beëdigde makelaars en een binnendienstmedewerkster. Onze passie is om klanten te begeleiden bij de aan- en verkoop van hun woning, daarbij is onze persoonlijke betrokkenheid kenmerkend voor de manier van zaken doen.

Aankoopbegeleiding
Het kan in Amsterdam soms een ware zoektocht zijn om precies precies dát huis te vinden dat bij u past en dat ook nog binnen uw budget valt. Pappie & Van der Zee helpt u daar graag bij. Als ervaren en gekwalificeerde makelaars zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen uw wensen en het aanbod op de markt. En niet zonder resultaat, in de afgelopen 25 jaar hebben we voor duizenden cliënten een passend huis gevonden. Realistisch zijn we wel. We proberen in het intakegesprek een helder beeld te schetsen van de mogelijkheden, zodat u tijdens het zoekproces niet teleurgesteld wordt.

Verkoopbegeleiding
Realistisch zijn we ook als u uw woning wilt verkopen. Op basis van een inspectie van uw woning geven wij een adviesprijs af. Wij onderbouwen deze prijs in een beknopt rapport. Op basis van onze ervaring in de markt mag u ervan uitgaan dat de afgegeven adviesprijs een courant advies is. Komen we tot overeenstemming dan staat uw huis binnen een week in de verkoop. Daarna zorgen wij dat uw huis proactief onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Succes verzekerd!

“Wij geven goed onderbouwde en reële adviezen, op basis van jarenlange ervaring.”
Pappie & Van der Zee Makelaars o.g. 2.4 Update
2015-06-08 Version History
* fixed compatibility issue with IOS8
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.4
Size:
1.7 MB
Update Date:
2015-06-08
Developer:
Realworks
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps