Parkinson Oefeningen Parkinson Oefeningen $0.99
Parkinson Oefeningen

Parkinson Oefeningen

2.2.3 for iPhone, iPad
$0.99
0

0 Ratings

Release Date

2019-11-08

Size

1,247.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Parkinson Oefeningen Description
Deze app bevat video instructies en bewegingsadviezen voor mensen met de ziekte van Parkinson en andere vormen van Parkinsonisme en is bedoeld als bron voor dagelijkse oefeningen en adviezen voor het omgaan met bewegingsproblemen.

De adviezen en oefeningen zijn gerangschikt in een aantal functionele domeinen, die bij Parkinson patiënten in het dagelijks leven problemen kunnen opleveren.
Uit resultaten van wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring wordt het steeds duidelijker dat gerichte oefeningen en adviezen met betrekking tot : het lopen; de houding; opstaan uit de stoel en gaan zitten; draaien in bed; het evenwicht; lenigheid en conditie en het ontspannen van het lichaam, voor verbetering kunnen zorgen in de dagelijkse mobiliteit.

Om de app in de App store te kunnen houden met recente updates en te voldoen aan de eisen van de Apple App store vragen we vanaf nu een kleine bijdrage.

Gebruik van de app en opvolgen van adviezen is geheel op eigen risico. De inhoud is niet bedoeld als vervanging van medische zorg.

Ook beschikbaar in de Franse, Engelse en Spaanse taal.
Parkinson Oefeningen 2.2.3 Update
2019-11-08 Version History
Probleem opgelost met favorieten selectie.
More
More Information
Price:
$0.99
Version:
2.2.3
Size:
1,247.3 MB
Release Date:
2019-11-08
Language:
Chinese Dutch English French Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps