Patrimoni L'H Patrimoni L'H Free Get
Patrimoni L'H

Patrimoni L'H

Ajuntament de L'Hospitalet

1.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2014-02-22

Size

10.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Patrimoni L'H Description
Catàleg d’edificis i d’altres elements singulars, històrics i moderns de la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat. L’aplicació permet accedir al llistat actualitzat dels elements patrimonials amb la información básica, i a una fitxa específica de cadascun dels elements en què s’afegeix informació ampliada (gràfica i escrita) i el plànol concret de la seva ubicació a la ciutat.

També permet accedir al mapa general de la ciutat amb la posició de cadascun dels elements patrimonials, cosa que en facilita la localització i la distribució territorial.

---------------

Catálogo de edificios y otros elementos singulares, históricos y modernos de la ciudad de L’Hospitalet de Llobregat. La aplicación permite acceder al listado actualizado de elementos con la información básica, y a una ficha específica de cada elemento en la que se incorpora información ampliada (gráfica y escrita) y el plano concreto de su ubicación en la ciudad.

Hay también un acceso al mapa general de la ciudad con la posición de cada uno de los elementos patrimoniales, cosa que permite su localización y su distribución territorial.
Patrimoni L'H 1.1 Update
2014-02-22 Version History
- Nueva pantalla detalle
- Corrección de errores
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
10.9 MB
Genre:
Travel Lifestyle
Release Date:
2014-02-22
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps