Pick

Pick

2.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-02-22

Size

93.3 MB

Screenshots for iPhone

Pick Description
Pick je aplikacija koja vašu glavobolju oko organizacije rekreativnog sporta preuzima na sebe. Ovo postiže sistemom pametnih notifikacija koji vodi računa o tome koji učesnik kada dobija poziv na termin. Nakon jednom uspostavljene strukture termina i učesnika, proces postaje automatizovan, te više ne morate uoči svakog termina sprovoditi ankete i tražiti zamene.

Pick aplikacija zna da postoje dve vrste učesnika: "stalni", od kojih se očekuje da se pojave na svakom terminu, i "rezervni", koji su saglasni da se pojave kad god nema dovoljno igrača. Na dan termina, svi stalni učesnici dobijaju notifikaciju koja im traži da se izjasne o dolasku; svoju odluku saopštavaju jednostavnim tapom na "Dolazim" ili "Ne dolazim".

Pick zatim prebrojava potvrde; ukoliko ih nema dovoljno, okreće se rezervnim učesnicima. Ne poziva ih sve, već samo koliko je potrebno, pri tome vodeći računa da sve igračke pozicije budu ravnomerno zastupljene.

Ukoliko se u zadatom vremenskom okviru ni među rezervama ne pronađe dovoljno učesnika, Pick javno "oglašava" termin svim ostalim korisnicima aplikacije koji su raspoloženi da učestvuju; organizator termina odlučuje koga će primiti. Na ovaj način je zagarantovano da će se uvek pronaći dovoljno učesnika i da ni jedan termin neće biti otkazan. Sa druge strane, otvaraju se brojne mogućnosti svakom korisniku kome je do sporta a u datom trenutku nema sa kim.

Ostale opcije: jednokratni termini; ocenjivanje korisnika; podrška za više sportova; baza predefinisanih terena; dodavanje privatnih terena.
Pick 2.3 Update
2019-02-22 Version History
Male ispravke u dizajnu
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.3
Size:
93.3 MB
Release Date:
2019-02-22
Developer:
Marko Gavric
You May Also Like