Piet Swart Vastgoed Piet Swart Vastgoed Not Available
Removed from the App Store
Piet Swart Vastgoed

Piet Swart Vastgoed

Realworks

2.5.31 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-05-25

Size

1.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Piet Swart Vastgoed Description
Waarom de App van Piet Swart Vastgoed?

Constant uw woning onder de aandacht van potentiële kopers

Achteroverleunen en wachten totdat er kopers komen? Dat werkt niet. Dat is ook niet mijn stijl. Constant breng ik uw woning onder de aandacht van potentiële kopers. Actief, innovatief en creatief. Daarvoor gebruik ik verschillende methoden, zowel geijkt als innovatief.

Uw woning op internet

Potentiële kopers zoeken meestal eerst op internet naar een andere woning. Het is dus belangrijk dat uw huis vertegenwoordigd is op Funda.nl. Ook komt uw woning op mijn website te staan.

Professionele foto’s van uw woning

U onderscheidt zich van de massa door professionele foto’s van uw woning te laten maken. Wanneer mensen uw huis op internet zien, is de kans veel groter dat zij een bezichtiging aanvragen.

Korte film van uw woning

Ga nóg een stap verder en laat een korte film van uw woning maken. Het filmpje plaatsen we vervolgens op de videowebsite YouTube, zodat het voor iedereen zichtbaar is. Zo krijgen potentiële kopers een nóg beter beeld van uw woning.

Meer bereik dankzij social media

Steeds meer mensen maken gebruik van social media als Facebook en Twitter. Een prachtige manier om heel direct en persoonlijk uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Adverteren in regionale dag- en weekbladen

Een advertentie in dag- en weekbladen helpt om uw woning extra onder de aandacht te brengen in de regio.

Verkoopstyling

Uit onderzoek blijkt dat woningen die ‘verkoopklaar’ gemaakt zijn, sneller verkopen tegen een hogere prijs. Verkoopklaar wil zeggen: een opgeruimd huis met helder ingerichte vertrekken. Veel kopers kunnen namelijk niet voorbij uw persoonlijke smaak kijken. Door verkoopstyling kunnen zij zich beter voorstellen zelf in uw huis te wonen.

Piet Swart Vastgoed werkt nauw samen met Jessica Griekspoor van Stijl in Stijl om ervoor te zorgen dat uw woning een onvergetelijke indruk maakt.

Op basis van uw wensen bepalen we welke van de bovengenoemde middelen we inzetten. En dan blijkt dat er altijd mogelijkheden zijn, óók op een ‘slechte’ woningmarkt!

Vanaf het begin enthousiast over uw woning

Een huis kopen is emotie. Daarom is het uiterst belangrijk dat ik als uw makelaar altijd enthousiast ben over uw woning. Vanaf het allereerste contact met een potentiële koper, tot een uiteindelijke verkoop.
Piet Swart Vastgoed 2.5.31 Update
2017-05-25 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.5.31
Size:
1.8 MB
Update Date:
2017-05-25
Developer:
Realworks
Language:
Dutch English
More
You May Also Like
Developer Apps