Pilot-kabalen Fri Pilot-kabalen Fri Not Available
Removed from the App Store
Pilot-kabalen Fri

Pilot-kabalen Fri

Per Gregersen

1.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2015-06-11

Size

6.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Pilot-kabalen Fri Description
Pilot-kabalen er det perfekte spil (kabale) til tidsfordriv, når der er lidt tid til overs - under ventetiden på vagten, i toget på vej hjem fra arbejde, eller når man bare har fem minutter, hvor man trænger til at slappe lidt af. Samtidig er det et spil, hvor kabalens tilfældighed kan opvejes af kløgtige korttræk, som kan forbedre chancerne betydeligt for at vinde.

Reglerne er simple: Kortene lægges ud ét efter ét fra øverste venstre hjørne. For hvert nyt kort afgøres det, om kortet kan flyttes oven på allerede udlagte kort efter den simple regel, at et kort kan lægges på kort nummer ET eller TRE til venstre for dets egen placering, hvis et af disse har enten samme farve eller værdi. Hvis et kort flyttes, og der opstår nye muligheder for at flytte kort, skal disse muligheder udnyttes, før et nyt kort kan lægges ud fra bunken. Spillet er slut, når alle kort er taget fra bunken, og ingen kort på spillefladen kan flyttes. Man har vundet spillet, hvis alle kort er endt i den første bunke! - Det er let at komme tæt på vinde, men det er svært at vinde!

Som i alle kabaler er der et element af tilfældighed i spillet, men der er også en mulig at imødegå tilfældigheden med kløgtige træk. Dog fungerer funktionen på startsiden, som viser dette i forhold til gennemsnittet af point i de seneste 100 spil, ikke i denne frie versionen. Ligeledes kan man ikke se listen over topscore-spil. Disse to funktioner findes kun i den betalte version af spillet, som kan købes på Apples App Store.

Der er mulighed for at dele sine oplevelser fra spillet med sine venner på Facebook, både fra spillets startside og fra "Spillet slut"-dialogen, når man får sit seneste resultat - som kunne være 100 point, hvis man er heldig og dygtig!
Pilot-kabalen Fri 1.4 Update
2015-06-11 Version History
Facebook-delingen virkede ikke optimalt i den tidligere version. Dette er rettet her.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.4
Size:
6.2 MB
Genre:
Games Card
Update Date:
2015-06-11
Developer:
Per Gregersen
Language:
English
More
You May Also Like