Point Taxi Point Taxi Not Available
Removed from the App Store
Point Taxi

Point Taxi

2.0.16 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-06-15

Size

42.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Point Taxi Description
Taxiul tău este la doar un click distanță!

Descarcă gratuit aplicația Point Taxi!

Aplicația Point Taxi permite comandarea unui taxi simultan la companiile de taximetre din București: Dartex Taxi, Taxi Leone, Taxi AS. Astfel, peste 1500 de șoferi de taxi profesioniști vă stau la dispoziție 24h/24.
Atât interfața facilă a aplicației cât și modul ușor prin care puteți plasa o comandă, prin doar două click-uri, vă vor ajuta să găsiți mult mai ușor un taxi atunci când aveți nevoie.
La sfârșitul comenzii puteți urmări în timp real cum taxiul se îndreaptă către dumneavoastră și veți fi notificat în momentul în care acesta a sosit. După ce cursa s-a încheiat, veți putea acorda feedback șoferului care v-a condus la destinație.
Totodată, lista de adrese predefinite vă va ajuta să accesați mult mai ușor locațiile din care dumneavoastră comandați taxi frecvent (de exemplu, adresa de acasă sau cea de la birou).
Prin introducerea adresei la care comandați taxi și adresei de destinație aplicația vă va calcula atât costul estimativ al cursei cât și durata estimată.
Fie că sunteți client fidel al companiilor Dartex Taxi, Taxi AS sau Taxi Leone, aplicația Point Taxi vă ajută să comandați rapid un taxi în orice moment!
Point Taxi 2.0.16 Update
2019-06-15 Version History
Optimizari ale procesului de plata in aplicatie
Corijari de buguri si optimizari generale de functionalitate
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.16
Size:
42.6 MB
Genre:
Travel Utilities
Update Date:
2019-06-15
Developer:
Point Taxi SRL
Language:
English Romanian
More
You May Also Like