Price Hero Price Hero Free Get
Price Hero

Price Hero

1.0.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2019-04-04

Size

170.7 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Price Hero Description
Најавете се на апликацијата со Вашиот Телеком ID, скенирајте го QR кодот на ценовното ливче во Телеком продавницата, ценовното ливче се заменува со виртуелно, а на виртуелното се наоѓа најдобрата понуда за Вас.
Како појаснување, AR (Augmented Reality) е технологија којашто проектира видео содржина врз содржината што ја гледате низ камерата на мобилниот уред. Апликацијата Price Hero овозможува презентација на персонализирани понуди за секој корисник, нов или постоен. Начинот на презентација на понудатa се прави во AR околина. Апликацијата помага во изборот на мобилен уред, овозможувајќи му на корисникот да го види уредот во возбудлива AR околина.
Price Hero 1.0.1 Update
2019-04-04 Version History
Поправка на грешка при најава.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.1
Size:
170.7 MB
Genre:
Business
Release Date:
2019-04-04
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps