Putni medicinski rječnik  hrvatsko-španjolsko-hrvatski Putni medicinski rječnik hrvatsko-španjolsko-hrvatski Not Available
Removed from the App Store
Putni medicinski rječnik  hrvatsko-španjolsko-hrvatski

Putni medicinski rječnik hrvatsko-španjolsko-hrvatski

Geoinformatika doo

1.1 for iPhone
$0.99
0

0 Ratings

Release Date

2016-03-03

Size

3.1 MB

Screenshots for iPhone

Putni medicinski rječnik hrvatsko-španjolsko-hrvatski Description
Ovaj španjolsko-hrvatski i hrvatsko-španjolski rječnik sastoji se od preko 3000 medicinskih pojmova prikazanih na jednostavan i razumljiv način koji obuhvaća orijentaciju u prostoru i vremenu; nesreće, katastrofe i pogibeljne situacije; dijelove ljudskog tijela; ozljede, simptome i bolesti; ljekarništvo; medicinske ustanove, njegu i postupke; dijagnostiku te trudnoću i porodništvo.

U hitnim situacijama ponekad čak i mali nesporazumi mogu biti fatalni ako se radi o spašavanju nečijeg života, pa je stoga ova aplikacija vrlo praktična i za pacijente i za zdravstveno osoblje koje radi u turistički izloženim područjima.

**************

SEEbiz.eu recenzija / Korisno za putnike: Putni medicinski rječnik

Na tržištu se nedavno pojavila zanimljiva iPhone aplikacija namijenjena svima koji puno putuju. Aplikacija je nastala prema višejezičnom Rječniku hitnih medicinskih intervencija autorice Edite Ciglenečki, prevoditeljice biomedicinskih sadržaja s međunarodnim diplomama iz engleskog, talijanskog i francuskog jezika, te dugogodišnjim radnim iskustvom zdravstvenog djelatnika u turizmu.

Rječnik u fizičkom obliku sa svojih 550 stranica ima dimenzije telefonskog imenika, dok je u obliku aplikacije svakom putniku vrlo jednostavno 'spakirati' ga u svoj pametni telefon. Aplikacija je vrlo jednostavna za korištenje i uvijek je uz vas, kada vam zatreba, u vašem džepu. Za ovu aplikaciju nije potrebna veza s Internetom, ovo je profesionalna aplikacija namijenjena baš putnicima, pa stoga u potpunosti radi offline i nema dodatnih troškova dok ste u roaming zoni.

Pojmovi se mogu filtrirati po kategorijama i brzo pretraživati po nazivu, a sugeriraju se i pojmovi iz drugih kategorija koji su u vezi s traženim pojmom. A ukoliko niste sigurni kako se na stranom jeziku pravilno izgovara neki pojam, vaš iPhone vas "uči" pravilnom izgovoru.

Bliži se sezona skijanja i ozljeda, bilo bi mudro na vrijeme se opremiti. Sretan put!
Putni medicinski rječnik hrvatsko-španjolsko-hrvatski 1.1 Update
2016-03-03 Version History
Zika Virus Update
More
More Information
Price:
$0.99
Version:
1.1
Size:
3.1 MB
Genre:
Medical Travel
Release Date:
2016-03-03
Developer:
Geoinformatika doo
Language:
Croatian English French Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps