PwC Finland MyBusiness PwC Finland MyBusiness Free Get
PwC Finland MyBusiness

PwC Finland MyBusiness

PricewaterhouseCoopers Oy

1.0.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-02-23

Size

12.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
PwC Finland MyBusiness Description
MyBusiness-mobiilisovelluksella hoidat entistä sujuvammin tilintarkastukseen, vero- ja lakipalveluihin sekä neuvontapalveluihin liittyvät asiasi. PwC Suomi (www.pwc.fi) tarjoaa MyBusiness-työtilan kaikille asiakkailleen. Sovelluksen avulla pystyt lukemaan viimeisimmät viestit, seuraamaan tehtäviesi etenemistä, lukemaan ja avaamaan uusimmat versiot työn alla olevista asiakirjoista sekä pitämään asiantuntijatiimiisi yhteyttä mobiililaitteeltasi. MyBusiness-sovellus lähettää myös Push-viestejä mobiililaitteeseesi uusista viesteistä ja tehtävistä, jotta asioiden seuraaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.
Mobiilisovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:
Viestit: Lähetä ja vastaanota viestejä itsesi, tiimisi ja asiantuntijatiimisi välillä kätevästi samassa paikassa. Kaikki kommunikaatio liitteineen löytyy selkeästi samasta paikasta ja yhdestä kanavasta.
Tehtävät: MyBusineksen kautta näet helposti kaikki lähestyvät päivämäärät ja pystyt seuraamaan tehtävien etenemistä toimeksiantokohtaisesti. Tiedostot: Kaikki yrityksesi keskeiset dokumentit ja toimeksiantokohtainen materiaali löytyy kätevästi ja turvallisesti samasta paikasta. Kaikki lähettämäsi materiaali tallentuu automaattisesti oikean toimeksiannon alle.
Push-viestit: MyBusiness lähettää sinulle automaattisesti muistutuksia tulevista tehtävistä ja viesteistä.
Tarjoamme MyBusiness-työtilan ja MyBusiness-mobiilisovelluksen veloituksetta asiakkaillemme!
PwC Finland MyBusiness 1.0.3 Update
2017-02-23 Version History
Uusi etusivu.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.3
Size:
12.6 MB
Genre:
Productivity
Update Date:
2017-02-23
Language:
English
More
You May Also Like